Cuencos Tibetanos, cantos armónicos y terapia transpersonal

Terapias, formaciones y conciertos terapéuticos.

SETMANA CELEBRACIÓ 1er ANIVERSARI

El proper dia 11 de Febrer fa un any que vaig inaugurar la Nova Sala, un espai creat per al treball energètic amb So i Vibració, a Cabrera d’Anoia. Un espai on s’ha acollit formació de sonoteràpia, formació cants harmònics, concerts terapeutics, sessions individuals de creixement personal i sessions de reconnexió energètica.

Amb motiu del primer aniversari i en agraïment, qui vingui a rebre sessió de reconnexió energètica ( Terapias – Naturavidapositiva ) rebrà, durant la setmana del 13 al 18 de Febrer un pack d’incens natural: un incens portat de Colombia i un paquet d’incens fet a ma, portat desde Nepal!

Aquí deixo un enllaç d’experiències compartides durant aquest darrer any, per persones que han rebut sessió o formació:

Comparte tu experiencia – Naturavidapositiva

Agraït per tots i totes els qui heu vingut i heu fet possible aquest meravellós any de creixement i expansió a través de la Vibració.
T’espero. Reserva ja la teva hora per aquesta setmana de celebració d’aquest primer any.

 

El próximo día 11 de Febrero hace un año que inauguré la Nueva Sala, un espacio creado para el trabajo energético con Sonido y Vibración, en Cabrera d’Anoia. Un espacio donde se ha realizado formación de sonoterapia, formación de cantos armónicos, conciertos terapéuticos, sesiones individuales de crecimiento personal y sesiones de reconexión energética.

Con motivo de este primer aniversario y en agradecimiento, quien solicite una sesión de reconexión energética Terapias – Naturavidapositiva recibirá, durante la semana del 13 al 18 de Febrero un pack de incienso natural; un incienso traído de Colombia y un paquete de inciensos artesanales traído de Nepal!

Aquí dejo un enlace de experiencias compartidas durante este ultimo año, por personas que han recibido sesión o formación:

Comparte tu experiencia – Naturavidapositiva

Agradecido a todos y todas quien habéis venido y habéis hecho posible este maravilloso año de crecimiento y expansión a través de la Vibración.

Te espero. Reserva ya tu hora y forma parte de esta semana de Celebración!

 

GRACIAS!!!