Cuencos Tibetanos, cantos armónicos y terapia transpersonal

Terapias, formaciones y conciertos terapéuticos.

Nova Sala de Teràpies!

Així va començar l’habilitació de l’espai i la creació de la nova Sala.

Després de posar el terra i pintar les parets, el resultat nodreix la meva ànima. Ha estat un procés d’aprenentatge i creixement per a mi. Una bonica feina feta amb el Cor i desde el Cor, amb l’objectiu de rebre i arribar a més persones en aquesta Sala de Sonoteràpia i altes vibracions.

Segueixo el camí del que sento que és el meu destí: Créixer personalment, expandir-me en Ànima i Consciència, evolucionar,  entregar i compartir les qualitats transformadores del só i la vibració a les persones. Elevar la vibració i seguir entregant-me a aquesta missió de vida amb la que vibro profundament. I pugui arribar a més persones tot gaudint i compartint la Natura i la Vida que és el So i la Vibració.

Un somni fet realitat!!!

GRÀCIES!!!