Cuencos Tibetanos, cantos armónicos y terapia transpersonal

Terapias, formaciones y conciertos terapéuticos.

Retir per Despertar la Sensibilitat, a través del só, la vibració i els cavalls!

RETIR DESPERTAR, 4,5 i 6 de Març a RÚSTIC VILELLA, GISCLARENY (Berguedà) BCN.
És un plaer per a mi oferir aquest recés de cap de setmana, del divendres 4 al diumenge 6 de març del 2022. És un cap de setmana de creixement personal enfocat al despertar de la nostra sensibilitat. Tindrem al nostre abast els Bols Tibetans, la nostra Veu, els cavalls i la Natura per acompanyar-nos aquest cap de setmana enfocat al Despertar i activar la nostra SENSIBILITAT.
Aprendràs a fer servir els Bols Tibetans, Activaràs la teva veu com a eina transformadora, sanadora i de comunicació i ens obrirem per connectar amb els cavalls.
És un cap de setmana on la sonoteràpia estarà molt present, nodrint-nos i elevant la nostra vibració interna. Ens ajudarà a connectar amb els nostres sentits, activant el nostre AMOR, sensibilitat, tendresa i compassió.
Activaràs la sensibilitat per percebre i captar la vibració i l’energia.
Tenir la sensibilitat activada ajuda a percebre les vibracions del nostre entorn, de persones, animals o llocs. Tenir la sensibilitat activada et dóna molta informació de les altres persones i aporta claredat per acompanyar i respondre en sintonia fins i tot sense paraules.
El preu total és de 300€, incloent habitació i pensió completa. Menjar vegetarià (escriu-me si tens intoleràncies o al·lèrgies a algún aliment).
L’arribada al retir serà el divendres 4 de Març del 2022 entre les 18:00 i les 20:00 i la sortida serà diumenge després de dinar.
Ja pots fer la reserva!!!