Cuencos Tibetanos, cantos armónicos y terapia transpersonal

Terapias, formaciones y conciertos terapéuticos.

HISTÓRICO DE CONCIERTOS

  • 14 DE NOVIEMBRE A LAS 11:00 EN ARANJUEZ, MADRID. CENTRO EL INFANTE YOGA.

CONCIERTO MEDITATIVO.


 

  • DIUMENGE 7 DE NOVEMBRE DE 2021, DE 11:00 A 13:00, A LA MASIA LA FRASERA, DE VACARISSES.

SESSIÓ CONTINUA DE KUNDALINI YOGA I SONOTERAPIA.


 

  • DIUMENGE 30 D’OCTUBRE DE 2021, DE 11:00 A 13:00, A LA MASIA LA FRASERA, DE VACARISSES.

SESSIÓ CONTINUA DE KUNDALINI YOGA I SONOTERAPIA.


 

  • DIUMENGE 24 D’OCTUBRE DE 11:00 A 13:00, A LA MASIA LA FRASERA DE VACARISSES.

SESSIÓ CONTINUA DE KUNDALINI YOGA I SONOTERAPIA.

 

 


 

  • DISSABTE 2 D’OCTUBRE A LES 18:00H, BERGA.

TORNEM A BERGA!!! EL LLOC SERÀ A ESTANY CLAR I ORGANITZAT PER ESPAI6SALUT.

SERÀ UNA SESSIÓ D’UNA HORA APROX, ON RELAXATS SOBRE LA NOSTRE ESTORETA, GAUDIREM D’UN VIATGE SONOR, ELEVANT LA NOSTRE VIBRACIÓ INTERNA, CALMANT LA MENT I EXPANDINT LA CONCIENCIA.

SOM-HI!!! FES LA TEVA RESERVA PER AQUESTA SESSIÓ AL 663 659 143

 


 

  • VIERNES 27 DE AGOSTO, EN LA MASIA LA FRASERA DE VACARISSES A LAS 19:00

ALBA Y ALBERT SE REENCUENTRAN PARA OFRECER LA 2ª JORNADA DE SANACIÓN A TRAVÉS DEL KUNDALINI YOGA SEGUIDO DE UN CONCIERTO DE SONOTERAPIA VIBRACIONAL CON CUENCOS TIBETANOS, GONG Y CANTOS ARMÓNICOS. LA JORNADA TENDRÁ LUGAR EN EL PARAISO DE LA MASIA DE LA FRASERA EN VACARISSES, A LAS FALDAS DE MONTSERRAT. SERÁ EL PRÓXIMO VIERNES 27 DE AGOSTO A LAS 19:OO HASTA LAS 21:15 APROX.

UNA JORNADA DE AMOR, MOVIMIENTO, INTROSPECCIÓN Y RELAX, DONDE ELEVAREMOS LA VIBRACIÓN PARA EXPANDIR LA CONCIENCIA. APÚNTATE, LAS PLAZAS SON LIMITADAS.

TRAE TU ESTERILLA Y UN COJÍN, SI LO PREFIERES, PARA TU COMODIDAD.

RESERVA AL: 611130801

 


 

  • DIMECRES 25 AGOST, MONESTIR GUARDIOLA DE BERGUEDÀ A LES 19:00H

DIMECRES 25 D’AGOST ESTAREM AL MONESTIR DE GUARDIOLA DE BERGUEDÀ, UN COP MÉS ESTAREM GEMMA I JO CREANT UN ESPAI DE ALTES VIBRACIONS, ON EL SO DELS BOLS TIBETANS, ELS CANT HARMÒNICS, EL GONG, LA TAMPURA I ALTRES INSTRUMENTS, ENS ACARONARAN L’ÀNIMA EN UN VIATGE SONOR. APROFITANT LA MERAVELLOSA ACÚSTICA DEL MONESTIR DE SANT LLORENÇ, SERÀ UNA BONA OCASIÓ PER GAUDIR D’UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA ON LA MÚSICA ENS INUNDARÀ ELS SENTITS. LA INTENCIÓ D’AQUESTS TIPUS DE CONCERTS VIBRACIONALS, TAMBÉ ÉS, ARMONITZAR I ELEVAR LA NOSTRE ENERGÍA INTERNA, RELAXAR LA VELOCITAT DE LA MENT OBRINT UNA CONNEXIÓ ESPIRITUAL AMB EL NOSTRE SER PER NODRIR-NOS DE LA SEVA ABUNDÀNCIA. UN MOMENT ON ES DESPERTA LA INTUÏCIÓ, LA SANACIÓ ÉS POSSIBLE I ENS ACOSTA A ELEVAR LA NOSTRA CONSCIÈNCIA.

AGAFA LA TEVA MÀRFEGA I COIXÍ, T’ ESPEREM!

RESERVA LA TEVA ENTRADA: A LA WEB WWW.CIVITASCULTURA.ORG

Monestir Sant Llorenç. Activitats — CIVITAS CULTURA

Visites — CIVITAS CULTURA

 


  • DISSABTE 31 DE JULIOL, AL MONESTIR DE ST. JAUME DE FRONTANYÀ, A LES 18:00 H .

GAUDIREM DE LA ESPECTACULAR ACÚSTICA DEL MONESTIR ROMÀNIC DEL S XI.

EN AQUESTS TIPUS D’ESPAIS, EL SÓ I LA VIBRACIÓ ES MULTIPLIQUEN, DONANT LA SENSACIÓ DE SER TRANSPORTATS I ELEVATS  PER LES FRECUENCIES I ELS SONS. UN VIATGE SONOR TRANSFORMADOR I ENRIQUIDOR PER GAUDIR.

ES UN CONCERT OBERT I GRATUIT, DINS DEL PROJECTE «LA VOLTA AL MÓN» ORGANITZAT PER L’AJUNTAMENT DE SANT JAUME DE FRONTANYÀ I L’ASSOCIACIÓ MYRÏADES CULTURA.

APUNTA’T!!! PORTA LA TEVA MÀRFEGA I COIXÍ PER LA TEVA COMODITAT.


  • DISSABTE 24 JULIOL A BERGA, CENTRE ESPAI6, PASSEIG DE LA PAU 11 A LES 19:00H.

EL PROPER DISSABTE 24 DE JULIOL ESTAREM A BERGA, AL CENTRE ESPAI6, PASSEIG DE LA PAU 11,2º A LES 19:00. SERÀ UN CONCERT MEDITATIU / TERAPÈUTIC PER TREBALLAR ELS BLOQUEJOS I ELEVAR LA VIBRACIÓ. CONTAREM ALB ELS CANTS DE L’ÀNIMA DE BELÉN, ELS CANTS HARMÒNICS, GONG I BOLS TIBETANS. SI VOLS APROFITAR PER APROFUNDIR EN EL TEU TREBALL PERSONAL A NIVELL DE BLOQUEJOS, MENTALS, EMOCIONALS O ENERGÉTICS POSA´T EN CONTACTE AMB MI. HI HAURÀ OPCIÓ, SI RESERVAS, DE VENIR AVANS DEL CONCERT PER FER SESSIONS INDIVIDUALS.  AGAFA LA TEVA MÀRFEGA I COIXÍ, SOM-HI!!!

PER RESERVAR CONCERT O SESSIÓ INDIVIDUAL: albert@naturavidapositiva.com


  • VIERNES 23 DE JÚLIO, EN LA MASIA LA FRASERA DE VACARISSES A LAS 19:00

POR PRIMERA VEZ NOS JUNTAMOS ALBA Y ALBERT PARA OFRECER UNA JORNADA DE SANACIÓN A TRAVÉS DEL KUNDALINI YOGA SEGUIDO DE UN CONCIERTO DE SONOTERAPIA VIBRACIONAL CON CUENCOS TIBETANOS, GONG Y CANTOS ARMÓNICOS. LA JORNADA TENDRÁ LUGAR EN EL PARAISO DE LA MASIA DE LA FRASERA EN VACARISSES, A LAS FALDAS DE MONTSERRAT. SERÁ EL PRÓXIMO VIERNES 23 DE JÚLIO A LAS 19:OO HASTA LAS 21:15 APROX.

UNA JORNADA DE AMOR, MOVIMIENTO, INTROSPECCIÓN Y RELAX, DONDE ELEVAREMOS LA VIBRACIÓN PARA EXPANDIR LA CONCIENCIA. APÚNTATE, LAS PLAZAS SON LIMITADAS.

TRAE TU ESTERILLA Y UN COJÍN, SI LO PREFIERES, PARA TU COMODIDAD.

RESERVA AL: 611130801